• Dongguan Guangying Silica Gel Technology Co., Ltd.
  • Produsen Kabutuhan Silikon Saben Dina
  • Produsen Hadiah Silikon
  • babagan kita

Dongguan Guangying Silicone Technology Co., Ltd. minangka pabrikan profesional produk silikon teknis kanggo produk silikon khusus, produk & silikon R&D anyar, desain, produksi lan penjualan. Dumunung ing bagean tengah Koridor Ekonomi Guangzhou-Shenzhen, Kota Liaobu, Kota Dongguan, Provinsi Guangdong, perusahaan kami minangka pabrik produk silikon kanthi pengalaman luwih saka sepuluh taun ing produksi produk silikon. Tokoh lan conto kanggo ngasilake produk silikon berkualitas tinggi.
Produk utama kami kalebu: barang-barang kebutuhan silikon saben dina, hadiah silikon, aksesoris silikon, pasokan pet silikon, produk ibu lan bayi silikon, barang-barang silikon, aksesoris presisi silikon, lsp. Sawetara produk silikon kalebu: tutup cangkir silikon, tutup cangkir, basis tuwung silikon, gelang silikon, placemats silikon, pesisir, botol banyu panas silikon, dompet koin silikon, boneka kartun, tutup botol parfum, pemegang kartu, tutup protèktif produk elektronik, frisbees hewan peliharaan, mangkuk lipat, pemegang pena lipat, kasus potlot silikon, teether silikon, pacifier , lsp. Produk silikon.

Maca liyane